Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

En utbildning som förändrade mig.

Ibland kan det kännas som att min själ är hundra år. Som att jag levt flera olika liv & man kan lugnt säga att innan jag hittade min utbildning på The Academy så var jag riktigt vilsen. Jag ville få utlopp för så mycket men kände mig begränsad, vågade inte riktigt ta steget men visste att jag skulle kämpa så hårt om jag bara hittade det jag brann för. Jag hade egentligen inte tänk på att varken vara egen eller att coacha andra, jag visste verkligen ut eller in. Skolan har aldrig varit min starka sida men jobba kan jag. Redan som 13åring började jag jobba på helgerna så det visste jag att jag kunde. Men jag ville ju inte jobba på ett jobb som inte utvecklade mig på något sätt. Tills dagen kom då jag satte min första fot på skolan. Där förändrades allt för mig. En helt ny värld öppnades och skolan har aldrig varit så rolig, eller svår! Den här gången ville jag lyckas, det fanns många duktiga i klassen & jag tänkte bara shit, hur ska jag lära mig allt detta. Timmarna var långa & det var mycket information, ibland försvann jag i mina tankar som jag gör & där stod läraren fortfarande & pratade. Paniken om kvällarna att jag behövde läsa på men hjärnan var så slut att jag totaldäckade på en gång när jag kom hem. Men med hjälp av så grymma lärare, så pedagogisk utbildning & all motivation & pepp klarade jag precis alla delar! Jag satt tom och hjälpte en annan klasskompis som tyvärr inte klarade det & kunde förklara kapitel för kapitel, det har aldrig hänt att jag var där man skulle fråga något om i skolan, mer kanske om ja hade ett tuggummi att bjuda på 😉 Men just precis här startade min dröm som jag lever i varje dag. Jag gör misstag precis som alla andra, jag korrigerar min kunskap & jag suger i mig nya saker varje dag. Jag väljer att inspireras av andra personer jag träffar i branschen, jag ser inte konkurrens , jag ser möjligheter & motivation!

Att jag skulle driva mitt egna koncept WörkOut kunde jag inte i min vildaste fantasi drömma om. Och nu står jag här, men oändligt många bootcamps bakom mig, tre träningsresor & fullbokad kalender med mina träningsbabianer, VÅGA MÄNNISKOR VÅGA!

Det enda som kan hända är att man misslyckas. Mer farligt än så är det inte & oavsett så går man därifrån med en lärdom rikare, eller två 🙂

Vill ni läsa mer om förändring & The Academy kan ni klicka på bilden så kommer ni till intervjun med mig.

pischa_hero

2 kommentarer

  1. Men Gud jag är kär i den här bloggen.
    Så himla kul att läsa och så himla ärligt och “mänskligt” om man får säga så.

    Jag är en sån som oftast bläddar omkring och läser aldrig texter men denna gång har jag faktiskt läst vart enda inlägg.

    Stalker varning här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons