Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Har ni frågor?

Nu tänkte jag ge Er fina läsare en chans att ställa lite frågor. Ni får fråga mig allt mellan himmel & jord men tänker att det är mest intressant om jag svarar på Era frågor kring träning & hälsa.

Ni kan maila mig frågor på pischas@gmail.com eller kommentera här nedan. Vissa av frågorna kommer att publiceras här på bloggen så andra kan ta del av svaren, så ASK ME ANYTHING!

13087160_10154063898362674_3107509177769427589_o

12 kommentarer

  1. Vad skulle du rekommendera en vegetarian som tränar 5-6 gånger i veckan (som HATAR bananer och gröt) att äta för att få i sig mycket bra proteiner och det man behöver så man fortfarande kan bygga upp muskler? 🙂
    Kram

  2. Såg ditt recept eller bilden, inne på Paulas blogg, din frukost. OMG vad god den ser ut, nästan så att man kan känna smaken genom bilden hehe.

  3. Hej! Jag funderar på att anmäla mig till ett lopp till hösten, typ midnight run på 10 km. (skulle helst av allt köra hinderbana men vågar mig inte på det ännu ;))

    Så min fråga är hur man ska träna till det då? Jag har nog sprungit lite tidigare men har verkligen jätte dålig kondition nu när jag inte sprungit på länge. (Tränat mest styrketräning de senaste månaderna.) Har sprungit mest 4-5 km rundor så 10 km blir nog en utmaning för mig.

    Jag strävar inte att vinna loppet eller så, men vill gärna få en någorlunda bra tid!

  4. Hej!
    Hur Viktigt är det med vilodagar för kroppen?
    Jag tränar mer eller mindre varje dag, varierande pass, allt från crossfit till gymnastisk rörlighet. För min del känns det inte som att någon vilodag är nödvändig för just mig. Vad har du för synpunkter på vilodagar?
    Kram Ehlin

  5. Jag skulle behöva lite tips på bra mellanmål som inte är kvarg? Skulle vara kul med lite variation. 🙂 Även om du har tips på proteinrika vegetariska maträtter? Kram

    1. Hej erica! Kika in på appen Lifesum, där kan du få hjälp med att se hur dina matdagar ser ut och om du får i dig tillräckligt med energi för att bygga din muskler. Lycka till med träningen! Kram

  6. Hej! Jag har just kommit igång med styrketräning, men tycker det är svårt att veta hur jag ska lägga upp träningen. Jag gillar att träna ofta, jag tränar gärna dagligen! Men jag tycker att det är svårt att veta hur ofta jag ska träna en viss muskelgrupp. Har läst någonstans att det inte räcker att träna varje muskelgrupp en gång i veckan, men har läst på något annat ställe att man inte ska träna oftare än så för då kan man hindra muskeluppbyggnad… Vad gäller egentligen?

  7. Skulle vilja veta hur du ser på måltider och mellanmål. Jag försöker att alltid äta frukost, men ibland är jag bara inte hungrig och kan hålla mig till lunch utan att varken blir trött eller må dåligt. Sen äter jag ibland mellanmål. Känner lite så att jag äter när jagar hungrig och kan inte följa nått matschema. Måste jag tvinga att käka var tredje timma? Äter bra och så rent som möjligt, slinker ner en pizza ibland men känner att det är inte hela världen. Tränar 4-5 gånger i veckan och känner mig pigg osv. Förlåt för värsta uppsatsen, men som sagt måste jag äta var tredje timma och förstör jag min träning på något sätt om jag inte käkar som man ” ska” ? Tränar kondition och styrka ( för att bli starkare men inte så jag satsar på att bygga massa muskler)
    Tack för en helt fantastisk blogg och kram på dig!

  8. Fakk yäää, frågestund 😉

    1. Om du hade fått chansen att göra en tidsresa till din tonårstid, hade du försökt att förändra något för dig själv?
    (t ex öka takten för något speciellt, suddat ut något..)

    2. Det finns två tydliga sidor inom dagens träningsklimat (en hälsosam normalnivå där träning innebär något kul och nyttigt. Men även en som innehåller hets, överdriven publicering och dyrkan, fitnessmani, förvirrning gällande mat, dolda attityder and so on…)
    Hur tycker du att samhället ska agera för att få ordning på den skenande trenden (som använder sociala medier som verktyg)?

    3. Är du oroad över kunskapsnivån (och även förvirrningen) som individer har gällande sin förståelse för ett vanligt matintag?
    (vad ska jag äta? när ska jag äta? vågar jag….? får jag snabbare resultat genom att..?)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons