Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Hur äter jag?

Hej!
Hur ser din kost ut?
Kram 🙂

Svar: Hej & tack för din fråga. Jag visar rätt ofta hur mina maträtter ser ut här i bloggen, om ni missat det är det bara att kika under kategorin recept & mat så hittar ni lite av det jag kokar ihop. Mina matdagar är nästan alltid sig själv lika även när jag är ute & reser förutom att jag lägger till mycket mer frukt till min kost då. Grönsaker & frukter är alltid så mycket godare utomlands där solens strålar har låtit de färgglada mognat utan något konstgjort. 

Min dag börjar alltid med frukost, som ofta innehåller en hel del kalorier ibland kan jag lätt få i mig upp emot 800 kalorier på en frulle haha! Då kan den bestå av overnight oats, chiapudding, acaibowls, finncrisp med avocado, keso med bär, äggsmörgås, naturell yoghurt med musli & färska bär & typ alltid en riktigt snutkaffe, svart som natten gärna 🙂 Alltså jag äter inte allt det där utan jag tar det jag har hemma liksom. Mina frukostar är väldans varierande. Ibland har jag mer tid & ibland är det brådis då blir det oftast overnight oats som jag haft i kylen under natten.

Till lunch äter jag gärna fisk, helst lax eller torsk med matig sallad gjord på tex färsk spenat, broccoli, röd paprika & kolhydraterna varierar jag allt mellan sötpotatis, råris, Pauluns supermix, potatis eller quinoa. Ibland får jag feeling & gör någon spexig sås till som ofta är gjord på kvargs eller turkyoghurt. Blir även mycket kyckling eller biffar jag gjort själv på nötfärs. Mina middagar ser typ likadana ut, blir det supersen middag äter jag gärna min favorit ceviche, som ni hittar under recepten här på bloggen. 

Mellanmål är viktiga för mig & ofta blir det någon frukt gärna på riskaka med peanutbutter, ägg, avocado med keso på knäcke, smoothie, banan, dadelbollar eller naturyoghurt med frukt, aa typ så. Och jag dricker sjuuuukt mycket vatten varje dag! 

Det här är alltså en VANLIG matdag i mitt liv, det händer att jag spårar ur  som vilken annan levande person som helst. Ibland äter jag sjukt mycket choklad , igår åt jag två glassar & framför allt när jag är ute & äter på restaurang, då äter jag för 5 pers för att jag inte kan bestämma mig för vad av det goda jag ska välja från menyn. Men för övrigt har jag balans i min kost vilket gör att jag mår bra under hela dagen, har energi & får inga dippar där jag cravar efter socker.

Skulle ni tycka det var kul om jag gjorde en matvideo över hur en dag kan se ut?

Då kanske det skulle vara lättare för er att få en inblick i min matvärld 🙂

P5040251

6 kommentarer

  1. Matvideo vore intressant!
    Är så glad att jah hittade din blogg, helt underbar! Tack så jättemycket för att du delar med dig 🙂
    Kram

    1. Då ska jag ordna en sådan när jag är hemma på svensk mark igen 😉 Och tack snälla att du läser bloggen & lämnar input då vet jag vad Ni fina läsare vill se mer av. Stor Kram!

  2. En video vore grymt! Älskar bloggen. Du är en riktig inspiration Pischa!
    Somriga hälsningar från Finland!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons