Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Thaiboxning på SSMT

Igår var det nära ögat att jag inte skulle hinna till thaiboxningen. BF hade glömt att jag skulle ha bilen så tiden jag skulle åka hade jag fortfarande inte fått tag i han & jag började planera en hel del elaka saker för att förstöra hans liv på…När jag blir arg så blir jag riktigt jäkla förbannad & det finns några saker som gör mig så arg, håll vad du lovar inkluderat tider,möten,saker du ska göra, med andra ord…slösa inte MIN tid , var ärlig & lojal, brister du någonstans i dessa egenskaper så har vi inte en lång relation kvar med varandra. Sedan kan ALLA göra misstag & dessa ting kan ju även hända mig så min ilska var ju egentligen helt obefogad, stackars BF. Men så fort jag fick bilen & kunde träna landade mina troll i huvet på sin plats igen. Och vi kramades & pussades, idag är allt som bortglömt. Så funkar vi, vi brusar, exploderar (mest jag, mitt polska temperament…) & sedan pratar vi & allt är bortglömt. Vi ältar inte.

Thaiboxningen var hur kul som helst, länge sedan jag körde i en klass. Jag fick Åsa som partner & vi öste på. Så himla kul att träna med Åsa för hon är så himla stark, jag tänker alltid att hon är en slank viking.

Tack SSMT för ett toppenpass, ni levererar alltid! Är ni i Haninge, kika förbi…alltid bra stämning, underbara människor & svettigt värre 🙂

Efter passet lekte vi apa som vanligt!

IMG_1405 FullSizeRender-2

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons