Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Frågor på det?

Då kör vi ännu en frågestund tänkte jag!

Fråga precis vad ni vill om träning, kost & hälsa så ska jag försöka svara på Era frågor så gott det går 🙂

Ni kan antingen skriva frågor i kommentarsfältet eller maila mig på pischas@gmail.com

johansport-com_foamroller_blc3a5

7 kommentarer

  1. Vilka kolhydratskällor anser du vara dem bästa och nyttigaste?Är bönpasta och kikärtspasta bättre än vanlig pasta?

  2. Jag är ingen frukost människa men konstant hungrig tyvärr så en stadig frukost är något jag borde bli bättre på att äta men inspirationen tryter… Är vegetarian så redig frukost ala ägg och bacon finns inte på världskartan. Har du några tips på bra,redig frukost?

  3. Hej! Jag undrar om du har tips på mättande enkel vegetarisk frukost. Jag är väldigt hungrig av mig och har ett väldigt fysiskt krävande jobb så skulle behöva något som kickstartar kroppen och ger mycket energi. Äter jag frukost ( gröt, mörktbröd,avokado,smoothies..så blir jag mätt men hungrig någon timme senare. ex. bröd äter jag minst 4 st skivor. eller dubbel portion gröt men det hjälper inte.
    Har du något tips? Dina recept brukar vara härligt enkla men supergoda!

  4. Hej Pischa!

    Vad är dina bästa tips för att behålla muskler men minska i fettprocent?

    Tacksam för svar!

    Kram

  5. Hej Pischa! Läser din blogg ofta men jag undrar vad du väger och hur lång du är? Med tanke på att du har definierade muskler så har du antagligen också låg fett procent. Hur går man tillväga för att nå 15-17 % fett från 23%? Löper dagligen, har ställt om kosten och styrketränar (fria och utan vikter) och cyklar även numera.

  6. Hej Pischa! En fråga till dig som PT, är det möjligt att bli av med celluliter i samband med viktnedminskning och träning som en kombination av löpning och styrketräning? Finns det något särskilt i kosten som kan hjälpa att reducera celluliter på ben och rumpa utöver det ovannämnda? Tack för svar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons