BLOGGMENY
Okategorierat

Winter Wonderland + Guldhjärtat

Vilket winter wonderland vi har i Stockholm just nu! Jag älskar det fortfarande, dock kan jag ju tycka att alla som kan få ledigt från sina jobb borde få det även barn med skolor osv, hörde att folk suttit fast i flera timmar igår. Men nu verkar det iaf ha slutat snöa så vi får se vad denna dag har att erbjuda 😉

Vi hade avslut på WörkOuten igår för den 5 veckors vändan & vi var färre än hälften då folk inte kommit fram men ALLA pt klienter lyckades ta sig fram iaf så det var lite spännande igår.

Vem kommer vem kommer inte? 🙂

En positiv & fantastisk sak som hände igår var att Fitnessfestivalen släppte de 5 första finalisterna som gått vidare till Guldhjärtat & gissa vad…YOUR GIRL P är en av de!

Så stort tack igen för att Ni har röstat & gjort det möjligt för mig. NI är guld värda för mig!

Hoppas att ni får en kalasfin dag nu & tänk på att man får starka vader i snön, så pulsa på.

Just runt detta datum förra året befann jag mig i Thailand & håller ni ut lite till kanske det finns något jag kan dela med mig av till Er 😉 Kan man surfa i Thailand tänker Ni? Jajamensan just denna dag kunde man.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annons

4 kommentarer

 1. WOOP WOOP! Värst vad grym du är då 😉
  Ingen snö här nere än, bara kyla och frost. men det smäller väl snart till. Vintersulorna är på CC:n, så nu är det bara att kötta sig fram in i vildmarken.
  Hepp, dags att tina upp efter en kylig fotorunda. Expo hos mig snart, en polare ska testa på taktisk utrustning och ryggor, stackaren är väl snart fast i träsket. Och jag ska tydligen få asiatisk mat med lax och räkor.. så att jag inte bara lever på keso och grönsaker.. haha.. Ja jävlar. 🙂

  1. Tack så himla mycket! Det är allt stöd från alla omkring genom verkliga livet, bloggen mitt jobb osv som ger mig den här möjligheten. Otroligt tacksam 🙂

   Hoppas kvällen blev bra för din del & att den asiatiska måltiden smakade bra.
   Ha en fin söndag!

Lämna en kommentar