Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Min dag idag alltså.

Jesu Amelia vilken dag jag haft. Kul som attans & energin har varit på toppen av hökberget kan man säga. Tur att jag är logistikernas moder även om jag kan verka lite snurrig så har jag ofta allt klaffat in i den minsta detalj för att få mina dagar att gå ihop. Tänker dagen jag blir mamma, då är jag förberedd. Men nu skulle ju detta inlägg handla om min dag som började med underbara Malin & Mårten Nylen som hade bjudit in ett gäng för morgonträning med Abilica på Urban Deli, alltså vi möttes där för att bege Oss ut i det sköna “höstvädret” (!!) och körde stenhårt med Oss. Mårten var supernöjd för att vi alla såg ut som Ninja Turtles tyckte han. För såklart fanns det en tvist på träningen, vi hade nämligen 10kg viktvästar på Oss.

Passet var intensivt, glatt & lite lerigt 😉 Precis som uteträning ska vara!

Sedan kom vi tillbaka till Urban Deli där en härlig frukost stod serverad & vi hängde ett bra tag innan det var dags för mig att dra vidare till Kampsportsstadion & fyspasset med Rickard.

Efter det var jag ju laddad som en kanon inför jobb med pt klienter hela eftermiddag/kvällen.

Stort tack till Malin, Mårten & Abilica för en underbart start på dagen!

1g9a5412  1g9a5414

Jaha & hur snygg är inte den här kvinnan då?!

1g9a5422

Malin & alltid lika sprudlande Ida (blogg)1g9a5606  1g9a5713  1g9a5745  1g9a5810  1g9a5859  1g9a5891  1g9a5904-2  1g9a6161

Mitt i frullen fick vi den briljanta idéen att köra en mannequinchallenge haha! Kolla videon 🙂

1g9a6230

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons