Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Recept & mat.

CIRKUSGRÖT

Jag älskar tips som gör min vardag godare! Och igår fick jag tips om Cirkusgröt. Då kanske ni tänker Er en gröt med massa färger & ingredienser, det gjorde jag iaf. Men nej, egentligen innehåller den bara två extra ingredienser från hur jag brukar göra men gröt men den gjorde den så otroligt mycket krämigare & godare.

Jag började med att steka upp en mosad banan i smör. Sedan knäckte jag i ett ägg och rörde om till en äggröra, saltade lite & sedan var det dags för 1 dl havregryn & 2 dl mandelmjölk att åka i. Rörde om på svag värme & i slutet droppade jag i 1 msk jordnötssmör. Serverade med bär. Så jäkla mumsigt!

Har ni något eget recept på cirkusgröt så får ni gärna kommentera här nedan på bloggen 😉

Ha en fin dag allihop!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8 kommentarer

  1. Grym gröt låter det som 🙂
    Saffransgröt är min favorit just nu.
    Kokar upp 1,5dl fiberhavregryn med 3 dl vatten. River i lite morot och zucchini. Häller i 1 ägg och 2-3 äggvitor, rör om.
    Sen häller jag i saffran och kardemumma. To die for! Å mätt blir man.

  2. Tack för tipset Pischa! Gjorde cirkusgröt idag till frukost och den var så god! Ett stort plus är också att man får i sig både kolhydrater, protein och fett ☺

  3. En höjdare tyckte min familj. T o m frun som vanligen aldrig äter havregrynsgröt åt och berömde smaken!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons