Pischas
Hälsa & Fitness
Okategorierat

12 DAYS OF XMAS MED MIG – TRÄNINGSVIDEO

Hej eller Ho Ho Ho allihop 😉

Idag är det julaftonsmorgon & jag ska snart slinka ut ur dörren för att köra ett pass på URBAN RIDE med fina Kajsa. Galet tänker säkert många men jag vill ha rört på mig när jag ska äta så mycket gott idag & bara sitta & mysa med familjen 😉 Säkert några av er med som tänker lika & för Er har jag gjort passet som vi körde på WörkOut i Onsdags. Det är ett crossfitinspirerat pass som jag ändrat om lite. Alla övningarna finns med på videon så är du osäker kika på den.

15590730_10154884271547899_3854375948622594658_o-2

Hur går det till?

Jo, du börjar med övning nummer 1. Sedan gör du nummer 1 & 2 . Sedan 1,2 & 3 osv. För varje varv lägger man alltså till nästa övning tills man är nere på sista vilket är nummer 12. Antalet repetitioner är siffran innan övningen. Så 1x Burpee, 2x Getups med hopp, 3x Rygglyft and so on.

Ska ni inte träna idag har ni säkert någon annan juldag ni kan testa denna på 😉

Stort lycka till & ha en superfin julafton.

Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.