Okategorierat

WÖRKOUT “THE FRESH START”

Äntligen är jag tillbaka med mina energiknippen! Första gruppen för i år & det var verkligen en riktig megastart för gänget. Många trötta kroppar idag kan jag tänka mig. Den här veckan har handlat om hela kroppen & det kommer vi att fortsätta med även nästa vecka. Vi jobbar alltid funktionellt på WörkOut och involverar alla delar men ibland har vi lite extra fokus på över eller under kropp. Men första veckorna vill jag att deras kroppar vaknar till liv efter julledigheten med massa mys i soffan i position liggande.

Är nästan avis på passen de fått köra. Och älskar att oavsett vem man är, hur mycket man tränat innan så kör alla sitt allra bästa. Love it! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Du kanske också gillar

1 Comments

  • Svara
    Clara
    19 januari, 2017 at 21:58

    Ser så grymt kul ut!

  • Lämna en kommentar