Pischas
Hälsa & Fitness
Okategorierat

AfterWörk på GattiTraining- bildbomb!

Äntligen fick jag tag i bilderna från i fredags då vi hade vår fantastiska kväll med Afterwörk på Gattitraining. Så nu kan ni få ta del av kvällen & hoppas att Ni kanske vill komma nästa gång 🙂

Jag personligen älskar denna typ av festlighet som vuxit sig mer & mer populär i Stockholm. Man tränar, umgås & minglar med likasinnade som kanske inte vill dricka alkohol till sena timmar & vakna bakis dagen efter istället får man vakna med en förhoppningsvis riktigt jobbig träningsvärk & med gott samvete.

Jag dömer verkligen ingen som vill ta sig några drinkar eller två, jag uppskattar en iskall öl jag med men dessa sena partynätter händer sällan för mig numera men jag älskar ju fortfarande att dansa, ha kul & träffa människor & då blir en sådan här AfterWörk perfekt.

Stort tack till Gatti Training som är ett super gäng & att vi kunde göra detta tillsammans! ♥

*

Och tack till våra samarbetspartners Barebells & NOCCO som blev perfekt snack & smarriga mojito drinkar som ni kommer att få ta del av längre fram i bloggen 🙂

                     

Annons

4 kommentarer

  1. OH! En Punisher på väggen…bra skit 😉
    Mer Punisher till Sverige i dessa tider.
    Jag hookade upp en stor custom made IR-patch med Punisher….. från Polen av alla länder, haha.
    Tänkt att ha framtill på plattbäraren (med viktplattor).

    1. De har väldigt snygga lokaler där & kul att du såg att det var en sådan, själv hade jag ingen aning att den kallades så men då förstår jag syftet med den haha!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.