Okategorierat

BIG NEWS! +tillskott i familjen

Som jag nämnt innan har tiden rusat för mig & jag har fått prioritera fler saker i det verkliga livet än just här på bloggen även om den är verklig som tusan & har gett mig möjligheter till saker som jag bara kunnat drömma om, så har det krockat lite & jag tror ni kommer att förstå varför. Och om vi går tillbaka till det där drömmandet en stund så har jag alltid haft dom, drömmarna. Jag har alltid älskat att drömma mig bort, använt min fantasi & placerat mig på platser jag skulle vilja vara på både fysiskt men också i livet. Under många gånger i mitt liv har jag också blivit nedtryckt precis som vi nog alla har blivit. När någon sagt att man ska använda sådant till drivkraft har jag liksom inte gått igång på det. Jag har blivit nedslagen, tvekat på mig själv, förminskat mig själv men jag har aldrig gett upp. För att jag är envis. Envis & bestämd. Och ger man mig något i min hand som jag tror på så kommer jag fan i mig skapa massa jävla bra skit av det! När jag tog vägen att arbeta med det jag älskar skulle jag aldrig kunnat tro att det skulle bli såhär bra. Jag har mitt företag med mina WörkOut´s som flitigt bokas av både killar & tjejer månad efter månad. Jag jobbar dag för dag med mina pt klienter som glittrar i ögonen efter våra pass för att de lyckas med SINA drömmar & mål. Jag gör resor två gånger om året för att erbjuda en resa 100% för att man ska släppa allt där hemma. Att få träna, äta god mat & hänga utan någon stress som många av mina deltagare har i sin vardag. Inget av det jag gjort har kommit gratis även om jag många gånger har fått erbjuda mig själv gratis vilket jag idag rakryggad kan säga aldrig kommer att hända igen. Men allting har varit värt. Alla sena kvällar, långa dagar & tidiga morgnar…

Allt har varit värt då jag efter sommaren ÄNTLIGEN öppnar min egen studio. WÖRKOUT – the studio.

Jag vill från botten av hjärtat tacka ALLA som trott på mig, peppar för mig oavsett om ni tränat med mig eller inte så har jag aldrig känt mig ensam trots att jag jobbat helt själv hela vägen. Så har jag haft ryggen backad. Jag vill att Ni ska veta att jag känt det, att jag KÄNNER det nu & jag VET om er.

Det jag vill ha sagt är egentligen att låt ingen annan människas rädsla bli din rädsla. För att lyckas måste man våga. Man måste slänga sig ut på djupt vatten även om man inte kan simma helt hundra. Vad du än tänker att Du vill uppnå måste du tro & se att du faktiskt kan se dig själv vid målet. Du måste tro så pass starkt på det att du nästan kan röra vid det. Längs med vägen kommer du brottas med olika val & kval, det kan bli rätt, det kan bli fel men då tar du dig i kragen, slår av dammet & fortsätter gå.

Håll huvudet högt med ryggen rak mot Ditt mål oavsett om det handlar om karriär, välmående, träning, familj vad det än är är summan av kardemumman densamma det är bara DU som kan ta dig dit.

Dags för en ny baby att födas & jag hoppas att ni följer med hela vägen ♥


Du kanske också gillar

18 Kommentarer

 • Svara
  Joanna
  26 maj, 2017 at 20:49

  Grattis snäckan! 🙂

  • Pischa
   Svara
   Pischa
   30 maj, 2017 at 19:00

   Taaack!

 • Svara
  Majoren
  26 maj, 2017 at 21:35

  Du är såååå GRYM och så full av energi och inspiration. Jag hoppas verkligen du ser till att du får lika mycket energi som du ger och inte glömmer dig själv. Heja dig, heja Wörkout och stooort heja till alla dina adepter. ????

  • Pischa
   Svara
   Pischa
   30 maj, 2017 at 19:00

   Tack bästa Jesper! Man har lärt sig den hårda vägen & just nu är jag i bra fas med perfekt utsläpp av energi ut & energi in <3 KRAM TILL DIG!

 • Svara
  Zandra
  26 maj, 2017 at 22:38

  Så jädra häftigt! Grattis Pischa!!! Jag är så sjukt glad för din skull! 😀 Måste måste måste hälsa på! <3

  • Pischa
   Svara
   Pischa
   30 maj, 2017 at 18:59

   TACK FINA! Klart du ska hälsa på! Vill köra mammaträning också sen när jag öppnar & då är det ju helt perfekt för dig & bebis <3

 • Svara
  Janet
  27 maj, 2017 at 09:37

  Grattis! Vart kommer atudion ligga?

  • Pischa
   Svara
   Pischa
   30 maj, 2017 at 18:59

   Tack så mycket! Den kommer att ligga på Tomtebodavägen 3a 🙂

 • Svara
  Fredrich Apoelgre
  27 maj, 2017 at 12:17

  Det bästa för dig o all lycka från mig
  Hör av dig när du behöver mig oss ??????

  • Pischa
   Svara
   Pischa
   30 maj, 2017 at 18:58

   Tack Fredrich! Hör av mig längre fram så får vi styra något kul tillsammans, det var alldeles för länge sedan! 😉

 • Svara
  Jo Magen
  27 maj, 2017 at 19:40

  Stå på Pischa!

  • Pischa
   Svara
   Pischa
   30 maj, 2017 at 18:57

   Taaaack!

 • Svara
  Maria
  29 maj, 2017 at 18:53

  Önskar jag kunde gå på dina pass men blir nog för tufft. Jag också envis och jag känner inte dej mej tror du är en människa som vill andra väl och du har många fina egenskaper. Du lyfter från andra. Ha en fin sommar och kram från mej.

  • Pischa
   Svara
   Pischa
   30 maj, 2017 at 18:57

   Tack Maria dina ord värmer & jag uppskattar att du sett mitt arbete. När jag öppnar min egen studio kommer det att finnas pass som kommer att vara mer anpassade för olika nivåer så då kanske du vill komma & testa. Du är så välkommen iaf! Kram & ha en underbar sommar 😉

 • Svara
  Susanna
  30 maj, 2017 at 07:55

  Hej Pischa,

  Tack för att du boostar tjejers självförtroende! Du är en stjärna i mina ögon! Älskar dina pass!

  Kan du tipsa om bra mellanmål?

  Sedan undrar jag på din syn kring massage och kiropraktor. Hur ofta går du på detta? Går du i förebyggande syfte eller när du har ont eller båda?

  • Pischa
   Svara
   Pischa
   30 maj, 2017 at 18:52

   Hej Susanna!

   Tack fina du, är så glad att du känner dig glad & att du trivs, väldigt viktigt för mig!

   Sätter mellis tips på min to-do-list så kommer det upp i bloggen 😉

   Och fråga kring naprapat/kiropraktor tycker jag är en viktig del kring träningen. Men framför allt ska man hitta en person man känner sig trygg med & som får en att förstå vilka problem som orsakat eventuella brister i kroppen. Inte bara en fix för att bli bra & behöva återkomma igen om några veckor. Mitt tips alla gånger är Victor Eivhenholz på INMO.se , du får inte bara justering utan förklaring till hur man ska undvika sina “skador” & skavanker.

 • Svara
  Therese
  31 maj, 2017 at 15:10

  Fantastiska nyheter! Du är en enorm inspiratör! Stort grattis och lycka till!

  • Pischa
   Svara
   Pischa
   1 juni, 2017 at 11:23

   Tack så otroligt mycket! <3

  Lämna en kommentar