Lax med sötpotatismos.
Ikväll blev det färsk lax från charken med sötpotatismos & vitlökssås gjord på kvarg 😉
Lätt snabbt & gott.
Skala potatisen & skär den i bitar så den kokar upp snabbare. När den är klar mosar du den med lite salt & kokosmjölk beroende på hur “bitig” du vill ha den.
Kvargsåsen gjorde jag på kvarg & en pressad vitlök & salt.
Laxen var färsk & stekte på den med lite citronpeppar med skinnet som jag inte åt men gott att steka med.
Salladen pressade jag en citron över & en msk linfröolja 🙂
P.S. Om ni undrar varför jag äter på plasttallrikar så har jag fortfarande inte packat upp alla kartonger efter flytten därav har jag endast två tallrikar & när det står i diskmaskinen blir det plastigt, detta är bara temporärt jag bryr mig om miljön D.S
förgående artikel
Mammamage utbildningen på The Academy.
nästa artikel