Chiapudding till frukost.
Inatt lät jag chian stå över natten men av någon konstig anledning hade fröna hamnat på botten & det var liksom överflödigt med mandelmjölk så antar att jag hade i för lite frön. Har gjort ett nytt experiment över dagen så vi får se om det blir en större chiapudding tills jag kommit hem. Men det var inget fel på den lilla heller, stekte upp lite päron med kanel & agavesirap & åt. Som en dröm måste jag säga med en kopp kaffe till! Skulle typ kunna bjuda på detta som dessert när man har gäster, sjukt gott 🙂
Recept chiapudding:
2 msk chiafrön Rene Voltaire
1 dl mandelmjölk (jag tog 2dl å d va för mycket)
kanel & ekologisk äkta vaniljpulver efter smak
Lax med sötpotatismos.
Dille på luktagott grejjer.
2 kommentarer
Lämna en kommentar Avbryt svar
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.
Tricket är att blanda en gång till efter ca 30 min…då blir det skillnad 😉
Supertack! gjorde det sen & kom hem till en perfekt pudding 😉