Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Träningsmorgon med mig & Paula.

I torsdags hade jag & Paula äntligen vår härliga träningsmorgon med massa underbara mammisar & till och med en höggravid (Annika) som ROCKADE hela passet!

Vi började med att prata om det som är så himla himla viktigt, nämligen “stubben” i kroppen som jag kallar den. Det som hjälper Oss att hålla upp våra kroppar till en atletisk hållning & minskar risken för skador eller annat ont. Nu var eventet tillsammans med LOPPI och vi riktade in Oss på just mammisar denna morgon MEN detta är minst lika viktigt för precis ALLA. Även jag som ännu inte haft den lyckan att få barn ännu går tillbaka till dessa övningar som vi gjorde under workshopen för att påminna kroppen om aktivering i bålen & alla dessa stabiliserande muskler vi har. Jag har till och med börjat påminna BF om dessa ting då han börjat få lite ont i ländryggen & jag har märkt att han på senaste tiden släppt lite i sin aktivering kring bålen & liksom “hänger” i ländryggen. Så med det sagt, detta är egentligen träning för ALLA, kvinnor som män. Unga som äldre.

Så efter lite snack, övningar & genomgång satte jag dom på lite mer “vingliga” övningar där det fick testa balans & tuffa till övningar som tex sidoplanka med hjälp av pinnar & gummiband. Det blev många skratt men jag tyckte verkligen att alla fixade det galant.

Som avslut fick det självklart uppleva hur det kan vara under ett riktigt WörkOut pass. De fick jobba med varandra som motstånd & vikter mot tiden, så många varv som det klarade av i sitt tempo under 10 min!

Många skratt, nya bekantskaper & superfina goodiebags från Risenta & mumsig afterworkie foodie från Kajsas!

Nu är jag & Paula taggade på att köra WörkShop part II , så håll utkik läsare, vi kommer även den gången bjuda in några av Er för att vara med & träna med Oss 🙂

träningsmorgon-med-paula-pischa3-1640x1230

 unnamed

Fina tvillingarna Angelica & Jessica var med på eventet, har ni lyssnat på tvillingpodden? Do it!

DSC01873

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

träningsmorgon-med-paula-pischa7-1640x1230

Grymma brudar!!

DSC01881

2 kommentarer

  1. Vad roligt ni såg ut att ha. Jag älskar när man tränar i gäng sådär och peppar och hjälper varandra! 🙂 Kul!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons