Okategorierat

Milkshake från Barebells!

-samarbete-

Nu kommer ännu en nyhet från Barebells som jag fick den fina äran att testa. Det är nämligen en smarrig milkshake i 3 olika smaker. Choklad, Jordgubb & Banan. Dom innehåller 24g protein & är helt klart en ny favorit framför allt om man är sugen på något barnsligt gott & sött. Som med allt ska man äta saker med måtta & jag brukar begränsa mitt intag av det mesta även om det är svårt när det bjuds på sådana här gottigheter 🙂

Så vill ni överraska någon med ett riktigt färgglatt & proteinrikt påskägg ska ni fylla det med Barebells produkter, det ska iaf jag göra…MUMS!

Tack Lilys för att vi fick tillbringa en eftermiddag hos Er <3

   


Du kanske också gillar

2 Kommentarer

 • Svara
  Julia
  24 april, 2017 at 08:14

  Är barebells produkterna onyttiga??

  • Pischa
   Svara
   Pischa
   24 april, 2017 at 21:28

   Det är ett bättre alternativ om man är sugen på något sött. Men man ska absolut inte ersätta de med vanlig mat, utan alla sådana här goda påhitt har vissa ersatta ingredienser och tillsatt protein för att man ska kunna unna sig gott ibland med lite bättre samvete 😉 om man inte vill äta lösgodis tex.

  Lämna en kommentar