Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Löpning

Hur planerar ni träningen?

Photo-9

Jag är verkligen en sån person som gillar att testa allt. Sa någon paddla kajak i fors jajamen Im there! Skulle vi spela fotboll i kanindräkt…japp ja är först på plats. Jaha…brottas med jättehåriga män…njaaa well ok då 😉

Ok sen behöver inte allt va sådär jätteextremt såklart haha. Men jag älskar verkligen att testa på nya saker & att känna den där nervösa känslan när man helt plötsligt är ny på plats & liksom rookie. Typ som jag känner på crossfiten varje gång ja är där. Fast den känslan tror jag att jag alltid kommer att ha där, haha. Men en sak jag märkt som jag verkligen krigar med just nu är den mentala delen att inte hoppa på för mycket när jag har vissa mål med min träning. Ena dagen vill jag thaiboxas & andra dagen vill jag crosfitta men mest av allt vill jag bara springa hela dagarna & sen är det tävling…haha jag slits verkligen mellan alla önskemål min bokstavskombination skriker om. Hur har ni det? Är ni duktiga på att hålla er till planen eller köttar ni på lika hårt året om? Min löpperiod tar slut i slutet på nov.

Tunnelrun blir det sista loppet för den här säsongen men tar nog upp den tidigare än väntat, är sjukt sugen på Dark N Cold med Superior race.

Men blir iaf två styrkemånader där jag bygger upp kroppen, thats ma plan for now iaf sen får vi se om ni hittar mig i ringen istället 🙂 

[vimeo]http://vimeo.com/102108521[/vimeo]

 

1 kommentar

  1. Tjenare Pischa! Jag såg dig på djungelns drottning  och sen har jag följt din blogg ett tag nu. Jag tycker du är en riktig tuff brud och du inspirerar verkligen. Det är så att jag har spelat fotboll i många år men sen slutade jag och började på gym. Jag tränar varje dag med förutom en dag då det är vilodag. Jag vill bygga muskler och bli starkare sen är det så himla kul också, men jag vill även ha god kondition. Jag har hört att om man löper långdistans så bränner man fett, och när man kör intervaller bränner man kalorier. I sommras sprang jag ca 2-4 gånger i veckan, då jag tränade inför ett lopp men nu springer jag bara 1-2 gånger iveckan, mest backintervaller och intervaller. Smalare blir man ju när man springer och muskelmassan är inte den samma som när man inte springer. Det har man ju sett skillnaden på löpare och icke löpare. Har du några tips på hur ofta jag bör löpa, eller för att jag ska kunna bygga muksler men ändå ha god kondition? Finns det mer övningar som ger bra kondition än bara olika typer av löpning? 
    Tacksam för svar!! =)
     

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons