Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Vem är Pischa?

Nu när jag bytt portal kanske det finns några nya själar som hittar hit så jag tänkte kort presentera mig vem jag är & vad denna blogg handlar om så ni vet om ni vill kika förbi igen 😉

Pischa Strindstedt var namnet. Född & uppvuxen i Stockholm med rötter från Polen. Under många år slet jag som ett djur på diverse nattklubbar & restauranger , jobbade sjuka timmar & festade på de lediga. Efter en långresa till Thailand hamnade jag i djungeln på en thaiboxningsklubb, där väcktes mitt intresse för träning fram igen. Som ung var jag en jättesportig tjej med snabba ben. Fotboll var det bästa jag visste men dåliga relationer med fel människor fick mig av banan & jobb & fest blev min vardag. Men i Thailand väcktes jag till liv igen & satte fart med den träningen även här hemma. Det blev otroligt många timmar nere på klubben & jag hann gå några matcher tills jobb & vår lilla kärlekshund Duchess kom in i våra liv. Åter igen kom jag av mig men med lite push från sidan bestämde jag mig för att kasta om mitt liv helt. Jag var inte nöjd med att jobba sena nätter för att sova bort dagar, jag älskade ju mornar! Jag älskade att träna tidigt & fånga dagen. Jobbet var inget jag ville utvecklas i jag ville mer! Jag ville vara kreativ, hjälpa människor & få dom att nå sina mål! Vad passade mig då? Jag slog samman min passion & mitt yrke & utbildade mig till personlig tränare vid The Academy & där började LIVET. Sedan det första passet i Thailand har jag hunnit vara med i tvprogram, startat en träningsblogg , driver mitt eget företag inom träning & skönhet (fransförlängning & spraytan) , satt ihop två träningsresor & den tredje blev nu fullbokad på 48 timmar & bär av i april, startat mitt eget träningskoncept WörkOut som nu är en jättefamilj av härliga personer & jag känner mig mer driven än någonsin. Jag älskar mitt jobb & att få hjälpa andra att hitta SIN passion & vilja inom sig är det bästa jag vet! Så ni kommer att få läsa en hel del om mitt jobb bakom kulisserna & ibland får ni kika lite på vilka jag tränar 😉 I min egen träning finns en stor passion för hinderbanor så löpning, crossfit & rörlighet är stora delar i min träning & gillar ni stora rumpor så kommer det en hel del tips för det då jag ÄLSKAR saftiga bootys!

Och förutom träningen då, vad mer finns under detta skal? Resor såklart! Jag jobbar för att resa. Helst till varma länder där man kan börja dagen med bara fötter i sanden eller en löptur för att sedan svalka sig i havet. Så ni kommer att få följa med på en hel del resor ibland när jag reser själv eller med vänner men oftast med min BF (boyfriend) som jag delat många år med, närmare 11 år. Han är min bästa vän & en del av min fina flock som består av honom och min knäppa vovve Duchess, så hoppas ni inte är hundrädda för det kommer en hel del inlägg om henne också 😉

Så nu har ni kanske fått en lite mer klar bild av vem jag är. I den här bloggen vill jag att man ska kunna inspireras, motiveras & hitta en positiv vibe i livet. Jag älskar starka tjejer, och då pratar jag inte om den fysiska styrkan utan tjejer som kan pusha & peppa varandra & hålla ihop i denna värld full av näthat & avundsjuka. Så kommentera gärna men alla kommentarer som inte har ett skönt budskap är inte välkomna . Finns varken tid eller energi för sådant.

Keep it real, va äkta & börja varje dag med ett leende!

xo xo

11826035_10155880038935296_4861393366277057185_n

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons