Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Frukostflingor från Risenta.

Till frukost drog jag fram ett paket proteinflingor från goodiebagen vi fick på BBC. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så ska jag nu gå igenom allt som finns i påsen & testa mig fram med vad jag tycker om produkterna. Och just dessa flingor var barnsligt goda! Jag äter sällan flingor då de ofta innehåller socker eller andra konstigheter men dessa var verkligen supergoda.

Såhär skriver Risenta själva om produkten,

Vi har lång erfarenhet och kunskap kring proteinrika produkter från naturen som exempelvis fröer, kärnor, nötter, bönor och linser.

För att uppnå det höga proteininnehållet i proteinflingorna tillsätts naturligt ärtprotein från gula små ärtor. Det är med andra ord en naturlig och växtbaserad proteinkälla som är bra för både konsumenterna och vår miljö. Flingorna är dessutom fiber- och järnrika och innehåller 50 respektive 53 procent fullkorn. En bra bas för bra uppladdnings- eller återhämtningsmål för den träningssugna, eller som ett riktigt mättande mellanmål under en lång arbetsdag.

Och mycket riktigt var de mättande & smaken från de små tranbären var en perfekt kombo med det lilla syrliga mot mjölken & flingorna. Jag åt mina med vanlig mjölk då jag inte är laktoskänslig men tror absolut dom skulle funka fin fint med exempelvis mandelmjölk eller soya och kanske lite skivad banan.

Du ska hitta flingorna i välsorterade butiker såsom ICA & Coop.

Pris: ca 40 kronor

IMG_8020 IMG_8019

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons