Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Dille på luktagott grejjer.

Om det är något jag har fått hejda med med här i livet så är det luktagott duschgrejor, krämer , hårprodukter aa ni är med på banan med vilka saker som totalt överfyllde mitt badrumsskåp & dusch. Så jag satte ett stopp & fick bara köpa nytt när det ändra tog slut eftersom annars tog inget slut & jag kunde varje dag frossa i olika produkter , det var livet. Men ibland så slinker det ju ändå ner en liten ny produkt jag kan testa i någon goodiebag eller så & i helgen fick vi med Oss dessa från Apoteket som dessutom gör en hälsosatsning & kommer ha en hylla med några av mina favoritprodukter så det tycker jag verkligen är toppen!

Produkterna som kom med i bagen var en duschtvål, bodylotion & en deo från apotekets egna märke Apolosophy.

Såhär skriver Apotek Hjärtat om sitt märke:

Apolosophy är utvalda produkter inom ansikts- och hudvård och makeup. Filosofin bakom Hjärtats eget varumärke är att genom omtanke och kunskap erbjuda produkter som ger välbefinnande till ett vettigt pris. Alla produkter är noggrant utvalda och kvalitetssäkrade vad gäller producenter och innehåll.

Jag använde duschtvålen & den doftade fräscht & fruktigt. Den kändes len mot huden men jag tyckte inte doften satt kvar så bra efter duschen. Sedan smörjde jag in mig med krämen & lika så doftade den underbart & den höll sig bra på huden även fast jag sovit med den. Jag kände mig fortfarande len & återfuktad utan att den har känts fet på huden.

Produkterna hittar ni på Apoteks Hjärtat & ca pris ligger på 59-69:-

FullSizeRender-6 FullSizeRender-5

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons