Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Anita Sportsbra.

Här i veckan fick jag hem en sportbh från Anita. I vanliga fall när jag handlar sporttoppar så går jag först efter utseende & sedan efter funktion så detta var faktiskt min allra första riktiga “funktionstopp” , där funktionen var viktigare än looken om ni förstår. Men denna var både snygg & funktionell.

Jag har testat den både vid löpning, långpromenad med Duchess & vid ett styrkepass med mycket lyft. Och detta är verkligen en sporttopp som kommer att bli en favorit faktiskt. Trots sitt otroliga support kändes det absolut inte som att jag hade en topp på mig. Den skavde ingenstans & jag kände mig “fri” under alla träningarna. Ni känner säkert igen känslan när man känner sig fångad i ens sporttopp & att man blir begränsad av den. Ett annat plus jag vill tillägga är att den inte blev blöt. Många av mina sporttoppar andas knappt och när jag ska dra av dom sitter dom som slickat för att man svettats så mycket men denna var helt lätt att ta av och absorberade inte alls vätska på samma sätt. Har man problem med större byst när man tränar föreslår jag absolut denna topp.

Betyg

Plus: Stabil, håller sig torr & känns lätt mot kroppen . Xtra plus för att den fick min bobbies att se riktigt runda & välformade ut.

Minus: Hemsidan kan kännas lite rörig till en början

Hemsidan hittar ni HÄR

P3310759 P3310760

IMG_8414 IMG_8415

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons