Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Skäms nästan över mina papptallrikar men det förändrar ju faktiskt inte vad som är på den 🙂

Idag blev det bulgur med grillad kyckling som jag rensade från skinnet. Sallad gjord på gurka, paprika, tomat & feta. Pressade citron över & en msk linfröolja för att göra maten lite mer energirik.

FullSizeRender-7 FullSizeRender-6

Recept bulgur:

5 dl bulgur

1 msk rapsolja

5 dl vatten

3 msk tomatpure

1 st gul lök

3 tsk salt (om man vill)

Finhacka lök. Värm oljan och stek löken tills den får gyllenbrun färg.
Tillsätt bulgur och stek tillsammans med löken. Tillsätt tomatpuré och stek lite. Tillsätt vatten och salt. Rör om.När vattnet börjar koka sänk temperaturen och låt sjuda med lock. När vattnet har kokat bort, sänk temperaturen ytterligare, rör om och låt stå med lock i ca 15 minuter.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons