Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Workshop i styrkelyft.

Söndag som vanligtvis är min regular vilodag blev istället en fullspäckad dag med Jenny Kitsune & Sofia Loft, två riktiga powerbrudar! Båda tävlar i landslaget i styrkelyft & har kammat hem massvis av medaljer under de senaste åren. Jag hittade deras workshop genom en slump på instagram & bestämde mig för att gå & jisses så glad jag är att jag gick! Hem fick jag med mig förutom en goodiebag från Tyngre fylld med härligheter så kom jag hem med sjukt mycket tips & kunskap som kommer att hjälpa mig att förbättre mina lyft. Tjejerna (jenny & sofia) var otroligt närvarande med precis hela gruppen & kunde ge varje person feedback & individuellt snack.

Under dagen gick vi igenom bänkpress, marklyft & knäböj.  Bänk var helt nytt för mig så där finns det massa att fila på men helt klart en övning jag ska lägga in mer i min träning. Knäböj & mark är ju två favoriter så de fick godkänt med lite nya vinklar att använda sig av & tänka på för att kunna öka mer. Jag var orolig att hälsan inte riktigt var med mig de senaste dagarna då jag känt i kroppen att något är lurt men kunde ändå avsluta en hela dag med lyftande med 2×90 kg i knäböj.

Om ni vill se videon på det kan ni kika in på min insta @pischas

STOLT TJEJ!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolla in deras instagrams @jennykitsune & @loftsofia om ni vill följa riktigt starka brudar!

1 kommentar

  1. Vad kul att få gå på en workshop med dem, riktigt grymma! Slår också ett slag för hur grym DU är. Älskar din instorma, blogg och ditt syn på träning och mat, sen att din kropp formats efter det gör det bara bättre, målbildskropp både i utseende och styrka 😀

    Tänkte fråga en grej. När ni gick igenom marklyft pratade ni då om grepp? När är det okej att hålla det omvändagreppet alltså en hand med knogarna mot dig och en hand med knogarna mot andra sidan? Vad tycker du om det ?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons