Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Rumpträning på Lofsangruppen

Ännu en fantastisk workshop att checka av hos Lofsangruppen. Igår var det mitt absoluta favoritämne, Gluteus. Den stora härliga bakdelen som får vara alldeles för oaktiv i mångas liv idag. Vi sitter hela dagarna & stänger av funktionen som den faktiskt har. Den är stark & kan ge massvis av styrka & rörelse i hög kraft & fart men med tiden som vi struntar i den kommer den att sluta arbeta. Gårdagens VIKTIGA workshop var uppdelad på tre moment där vi gick igenom hur rumpan egentligen ser ut, hur man kan aktivera den & slutligen hur ska vi träna den. Jag fick massvis av nya tips & vinklar på hur jag ska tänka med knepiga rumpor som inte vill fungera eller som fått pyspunka, så nu kommer ingen rumpa komma undan min assarmy. Fick även en sådan fin komplimang som att jag hade välkända “Gluttar” , skrattade ihjäl mig.

Superbra uppstyrt som vanligt, sakligt, kul & man går aldrig hem utan bagaget fyllt av nytänk när man lämnar Lofsianerna.

Clara & Lovisa var de som höll i denna workshop. Håll utkik på deras kanaler för att hitta nästa datum för denna populära workshop.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons