Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategoriserade

Vilken morgon att vakna till!

Turkish airlines hade ändrat våra flygtider så vi kom hem riktigt sent igår istället för eftermiddag som jag hade bokat. Vi flög från Marmaris (Dalaman) till Istanbul & hade 5 timmar att döda så resan hem var riktigt lång men gick ändå snabbt. Väl hemma däckade vi som furor & det var sueprskönt att få sova i vår säng med vårt lilla djur igen som legat precis bredvid mig hela natten. Vi har försökt vänja av henne från att sova med Oss men inatt fick hon det då vi saknat henne så mycket!

Eftersom jag var så trött när jag la mig igår hade jag glömt att sätta mobilen på ljudlös & vaknade till att någon intensiv person messade mig…det kom alltså flera meddelanden efter varandra så jag sneglade på mobilen & såg att det var David som driver NOXBOX. Förutom kollegor är vi goda vänner & just idag firar vi 1 år på boxen så tänkte att det var något med det David tänkte på men det visade sig att han ville kickstarta min morgon med att berätta att NOXBOX är nominerade som Årest Gym i Årets Guldhjärta & inte nog med det så är

JAG nominerad i hela TRE kategorier!!

Årets PT, Årets Gruppinstruktör & Årets Förebild .

Alltså jag vet inte hur jag ska kunna tacka alla som röstat & tror på mig & ger mig den möjligheten att finnas i deras liv för att hjälpa & förändra. Det är otroligt många inspirerande, kunniga & fantastiska träningspersoner som är nominerade så konkurrensen är såklart tuff men bara att få vara bland dessa är en otrolig bedrift i mina ögon. På dessa få år jag varit i branschen & kommit dit jag är känns helt fantastiskt!

Så TACK allihop!! Tack från botten av mitt hjärta!

Nu röstar vi hela vägen till mål alla mina WörkOuters där ute.

LOVE YOU!

Ni kan rösta massor —–>  HÄR  <—— !

14567618_10157563538140066_2992477678832500158_o

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons