Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Glow in the dark – RIDE & WÖRKOUT

Här kommer nu lite mer bilder från fredagens spektakel. Det var en så himla kul kväll!

Först började vi med 30 minuter RIDE med Kajsa, och jag kan inte säga det för många gånger men JÄKLAR va kul det är! Man bara kör när man sitter på den där cykeln & musiken pumpar, och man svettas såååå mycket! Sedan var det dags för mig att ta över med WörkOut. Vi brottades i sann wörkoutanda innan det var dags för den riktiga wörkouten.

Såhär såg den WörkOuten ut:

GLOW IN THE DARK- ALL ROADS GO TO…

*SPRAWLERS x10

*WEIGHTED GETUPS x10

*HIPDROPS x20

*JUMPING AIRSQUATS x20

*KETTLEBELLSWINGAR x10

=

——–> x20 BURPEES <——-

Det var en AMRAP (as many rounds as possible) på 15 min.

Så fort man är klar med övning 1 (sprawlers) ska man möta upp en annan person som också är klar samtidigt och göra x20 burpees tillsammans. En jobbar en vilar. Sedan går man tillbaka till nästa övning som då är weighted getups & gör klart den för att sedan igen möta upp någon & teams upp på att göra burpees. Hinner man ner till kettlebellswingar & blir klar börjar man alltså om från början 😉

Efter träningen var det dags att hugga in i allt gott vi hade.

Det blev Barebells bars, som är rena drömmen! Och nya NOCCO, skum tomte som blev en stor favorit. Och jag tycker den var mycket bättre än förra årets julmust. Denna är en hit.

Såklart fanns mumsigt godis på plats från Pandy & alla var så chockade över att de smakade precis som vanligt haha 🙂 Alltså vanligt godis.

Men det fanns ju också riktig mat på plats som grymma NOMAD bjöd på. Det blev en höstsoppa med smak av pumpa & gott bröd till. Vi hoppas att alla var mätta & nöjda efter eventet & det var absolut inte sista gången vi gjorde detta tillsammans.

Sedan vill jag verkligen tacka Pato & Basse som ännu en gång kunde leverera bilder & video som kommer inom kort. Stort tack grabbar!

unspecified-2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

unspecified-3

unspecified-4

unspecified-5

unspecified-6

unspecified-7

unspecified-8

unspecified-9

unspecified-10

unspecified-11

unspecified-12

unspecified-13

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons