Pischas
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Muskler av plysch – bok från Malin Nylen

Vilken fantastisk bok! Jag har skrattat högt när jag läst ur den. Bästa Malin vilken fantasi hon har.

“Boken handlar om den korvfrossande & socialt isolerade leksaksflodhästen Flodis som har alla oddsen emot sig när han bestämmer sig för att bli Sveriges nästa kändis-PT & stjärnbloggare. Men han har bestämt sig & har gett sig tusan på att bli den bästa versionen av sig själv & KÄNDIS” 

Denna bok är en vuxensaga som är läskigt lik verkligheten men med en stor dos skratt. Det kan vi behöva dessa tider tycker jag, framför allt när det kommer till träningen. Allt behöver inte vara superseriöst med posiga bilder & perfekta selfies… Köp den här boken till någon som behöver den i julklapp.

Bra jobbat Malin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.