Pischas
Hälsa & Fitness
Okategorierat

TRÄNA MED WÖRKOUT!

Gruppen i Mars blev full på nolltid så därför har vi nu bestämt att vi vill erbjuda Er ÄNNU mer WörkOut.

Ljusare tider kommer & under vårens bootcamp kommer jag att få förstärkning av Åsa Hornhammar som är en väldigt populär coach. Hon kommer att träna Oss med sin touch av “The WörkOut- spirit” & bland annat bjuda på #DEATHBYÅSA . Detta är ett unikt tillfälle att få ut så mycket som möjligt ur Ert bootcamp med WörkOut. Missa inte denna chans, hoppas att vi ses i Mars! ♥

Anmälan sker på WÖRKOUT´s hemsida

Annons

1 kommentar

 1. Hej Pischa!

  Tycker din blogg är grymt bra och väldigt mycket inspiration.

  Vi har en sak gemensam och det är vår längd och jag är imponerad av hur du får ihop vardagskläder som sitter bra. Tänker då mest på byxor. Jag gillar när byxor sitter tajt, men oavsett vad jag har för storlek så sitter dem antingen löst i rumpan eller benen. Har du några tips? Jag har även lite problem med att alla överdelar blir så långa, gillar inte när det blir oversize.

  Skulle du kunna svara i ett mejl till mig? 🙂

  Kram,
  Matilda

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.