BLOGGMENY
Okategorierat

Vem är Bruce? – BRUCEPASS

Under en tid här fick jag den fina äran att testa på appen BRUCE , har ni hört talas om den?

Jag hade nämligen inte det & visste egentligen inte vad jag hade att vänta mig men my oh my VILKEN BRILJANT IDE! För det första om vi bara tittar på utseendet av själva appen, hur den ser ut & hur den funkar så får den 5 av 5 stjärnor. Supporten är snabb, appen är lätt att förstå & riktigt snygg design på allt. Lite halvmateriell person som man är fastnade mitt öga direkt, jag blev intresserad… Sedan går vi till utbudet & där slår ju drömmarna in för en person som mig som tränar lite överallt! Här är kombinationen av precis allt du kan tänka dig yoga, dans, klättring, kampsport, crossfit, runner club…ja alltså oändligheternas möjligheter för dig som inte riktigt vet vad du vill träna ännu eller kanske bara gillar att göra massa olika saker precis som mig. Jag kombinerar min träning med många delar & det har ju också gjort att jag känner mig väldigt funktionell & att jag lätt anpassar mig till nya rörelser. Det jag verkligen har saknat är ett bra yogaplace, då jag inte känner att SATS yoga riktigt levererar det där andliga & lugna som mitt hetsiga jag behöver. Och här i Bruceappen har jag ju ett enormt utbud av yogastudios där jag kan få mötas av rökelser , tända ljus & en riktig yoggi 🙂

Jag hoppas att ni vet att jag vill rekommendera saker till Er som faktiskt har värde för mig & BRUCE är en sådan “sak” som kommer att få hänga med mig ett tag. Och som egen tränare & coach har jag ju inspiration till 2045 om jag testar alla pass som finns!

Jag & Marjorie på ett av veckans bootcamp pass på Vici Athletics. 

Annons

1 kommentar

Lämna en kommentar