BLOGGMENY
Okategorierat

Sparring med Perus landslag… – det ni!

Nära till BF´s kusin där vi bor  hittade vi ett “träningskomplex” där det finns inomhuspool, zumba, crossfit, fotbollsplan & thaiboxning & då var ju min träning räddad kan ni ju förstå. Vi började med att köra på crossfiten innan vi kikade förbi på thaiboxningen. Det var en av coacherna som pratade med Oss & bjöd in Oss på passet som hette “competitivo” , som vi förstod skulle det vara lite lätt sparring, teknik & lite flås.

När passet började körde vi skuggboxning i vad som kändes som en evighet men varma blev vi, faktiskt så fanns det där helle ringen aircon eller någon form alls av kall luft så svetten forsade från kroppen så att man halkade runt i sin egen pöl. Sedan var det dags, sparring…Första ronderna kändes helt ok & flåset var fortfarande med. Efter kanske tionde ronden började jag undra hur länge vi skulle forstätta…

Och svaret var 1,5 timme!  Mina sista ronder var inte vackra kan jag säga, haha!

Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva för Er känslan att sparras i den värmen så länge, det var som att jag stod i en bastu med vikter på både ben & armar samtidigt dom man skulle sparka & slå det snabbaste man kunde. Sparringen i sig var väldigt respektfull & mjuk men jag blev heeeelt slut. Efter passet ville jag typ lägga mig & sova. “Huvudcoachen” kom fram & pratade med Oss efteråt & vi sa att alla var så jäkla duktiga & han skrattade ödmjukt & sa…

“Ja ni har ju sparrats mot några av Perus bästa thaiboxare från landslaget”

RIDÅ.

 

Annons

Lämna en kommentar