Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Från Peru till Thailand.

Vilka månader som väntar mig här. Jag som vanligtvis planerar min sommar in i den minsta detalj har nu helt lagt de planerna åt sidan då jag reser så mycket under dessa månader innan våren kickar in hemma i Sverige. Som ni vet är jag ju i Peru nu på semester med BF´s familj, vi har spenderat första veckan i Lima & känt på storstan med massa god mat, träning & sightseeing. Men imorgon börjar äventyret på riktigt. På kvällen ska vi ta en nattbuss som ska skicka Oss högt över vattenytan. Jag pratar självklart om Machu Pichu. Kommer att bli så spännande & sista veckorna på semestern kommer att springa iväg innan jag åker hem för att jobba lite emellan min träningsresa med GoActive till Thailand, ska ni INTE med?!?!

Har förstått att många tyckt att det varit läskigt att boka flyg separat & många oroar sig för att det är dyrt men jag kikade på momondo precis och hittade flygbiljett med Qatar airways för ett bra pris med kort mellanlandning , vilket innebär att hela resan med träning, boende, mat + flyg skulle landa på 16.000:- . Det mina vänner ÄR ett bra pris, framför allt när man ska till andra sidan jorden.

Innan jag själv började arrangera resor kikade jag runt på priser då jag själv alltid drömde om att åka på en resa. Jag förbryllades också av priserna men när jag sedan gjorde kalkyl över min egen insåg jag att man kommer undan med väldigt mycket genom att köpa ett paket. Självklart kan man alltid få saker till ett annat pris men då är det ju också arbetet bakom man själv får lägga ner & träningen som skräddarsys inför varje resa är ju inget man får då. Gemenskapen med en grupp i ett härligt nytt land är heller inget som garanteras om man åker på egen hand. Det jag vill säga är att man får så mycket med sig från den typen av resa, jag lever fortfarande på känslan från resan jag följde med på till Palma med Funkygine OCH jag fick nya vänner som jag fortfarande har kontakt med trots att de alla bor i Norge.

Är ni intresserade av att följa med när jag coachar på Titan Fitness i Mars är det inte försent att boka.

Ni hittar mer information & hur ni anmäler Er på GoActive <—-

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons