Okategorierat

Framme i Sydafrika & Kapstaden

Flygresan gick hur bra som helst, tur att jag var helt slut så sov mig typ igenom hela resan. Orkade knappt kika upp när det var dags för mat på planet. Väl framme på flygplatsen i Kapstaden tog jag en Uber från flygplatsen & jag hade världens härligaste chaufför som hade så högt & hysteriskt skratt att jag inte kunde göra annat än att skratta med honom. Han visade mig massa platser längs med vägen men om jag ska vara ärlig så hörde jag inte så mycket av vad han sa då jag var heeelt blown away av den vackra naturen & hur oväntat det var med hur jag trodde att det skulle se ut & till och med dofta här. Kände typ direkt när jag klev av planet att denna plats kommer jag att tycka om, MYCKET. Väl framme på hotellet tog jag en snabbdusch då solen sken & himlen var helt blå så ville inte slösa en sekund mer inomhus & begav mig på en lång promenad längs med strandkusten här. Det är så otroligt vackert & jag ser verkligen fram emot morgondagen som jag tänkte börja med yoga & sen bege mig till stranden för att fånga lite färg i nyllet. Smälte typ samman med den beiga trottoaren när jag promenerade idag…

Har någon av er läsare varit här i Kapstaden?

Jag bor i Seapoint, några guldkorn till matsällen jag inte får missa?

 ♥


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar