Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Ibland önskar man att man var träningstrollkarl!

Jag tror att man ofta tänker att vi som tränare bara kan trolla fram träningspass för oss själva närsom, vartsom. Typ som jag tänker när någon säger att den arbetar som kock, då suktar jag med ögonen & säger ofta…åh va skönt då lagar du massa god mat hela tiden. Men i själva verket vet jag ju att det ofta är så att man istället INTE orkar komponera ihop knepiga maträtter precis som vi tränare blir matta i huvudet av att coacha & hitta på nya pass & sätta samman rätt övningar med varann. Ni vet att under mina 4 år som jag haft WörkOut har inget pass någonsin vart detsamma…Vi får se hur länge det kan vara men än så länge är jag kreativ nog att inte upprepa. Såklart använder vi oss av samma övningar men i olika vackra melodier.

Men när det väl är min egen tur att träna kan jag ibland bara känna att jag vill gå till någon annan coach som får driva på mig & bestämma vad jag ska göra. Som nu när vi är iväg på en träningsresa såhär där vi snart dragit över 14 pass på en vecka så kan jag känna mig lite trött i huvudet på att tänka & prata träning & med ingenstans att vända mig till gällande min egen träning så har denna vecka bestått av mycket löpning vilket jag har tyckt varit underbart! Vissa pass har jag hoppat in på för att jag älskar mina egna pass haha! Jag skulle aldrig utsätta någon annan för något jag själv inte skulle hantera eller tycka var roligt själv. Och ni missar väl inte min hashtag på instagram #pischapiskar där ni hittar massa hela träningspass eller inspiration till olika pass som ni kan använda när ni fastnar & inte alls vet vad ni ska hitta på ♥

 

Knäböj med kompis.

Marklyft med kompis.

Sidoswinagr med kompis.

1 kommentar

  1. Haha har exakt samma problem! Kör just nu bara samma pass för mig själv hela tiden, alltinerar mellan tre styrkepass, orkar inte sätta mig in i något nytt just nu 🙁 😀 Oh well

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons