Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

ÖLAND LEVERERAR!

Vilken fantastisk ö detta är! Nu har jag verkligen bara sett en liten del men jag är redan kär!

Jag & My åkte tidigt från Stockholm imorse & kom fram till Öland där solen sken & vattnet glittrade, riktigt drömmigt! Så istället för att checka in direkt på hotellet så bestämde vi oss för att ta en promenad & se oss omkring. Det blev en kaffe vid hamnen & sen tog vi oss ner till  vattnet där Duchess fick svalka sig & vi satte oss ner med våra kaffe & bara njöt. Alltså min själ bara sjunger av lycka!

Jag älskar känslan av frihet & den kände jag här.

Imorgon är det alltså dags för vår träningshelg & vi hoppas att det är ett taggat gäng som kommer!

Jag & Mysan testkörde lite redskap vi hittade vid utegymmet till vår stora glädje så det blir en del tuffa & utmanande pass för gänget i helgen 😉 Just how I like it #pischapiskar

Så hoppas att ni kommer att följa oss på stories & heja på alla deltagare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons