Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

ZEINAS KITCHEN ÄR MATHEAVEN!

I samarbete med Lifesum, ange “PISCHA30” för er rabatt på premiumtjänsten.

 

Nu lurade jag in er här 😉

Sorry men innan ni får receptet vill jag säga några ord.

Under semestern har vi ätit MASSOR av ALLT. Både grillat, restaurang, choklad i mängder, pizza i mängder & druckit läsk litervis. Och för min del märks det att jag går ur mina kostvanor i träningen. Det är där jag saknar att ha rutiner i kosten annars hade jag säkert kunnat äta italiensk pizza varje dag för satan va gott det är! Men det påverkar mig när jag inte äter den mat som ger mig energi & bensin till träningen. Jag känner mig inte lika kvick eller har samma power. Så nu är det tillbaka med fokus på att bli så stark som möjligt under detta år & till det behöver jag ha rediga rutiner.

Till min hjälp har jag i vanlig ordning Lifesum som hjälper mig att hålla koll på att jag äter tillräckligt. Vad jag ska äta har jag bra på koll själv men för er som känner er vilsna så ska jag komma med några tips:

♥ Följ matkonton på instagram som inspirerar er till rolig & näringsrik kost

♥ Använd appen Lifesum för att äta rätt mängd kalorier

♥ Spara era matlistor via tex Mathem för att lätt kunna beställa samma varor varje vecka

♥ Uppgradera er till premium i appen Lifesum för att ta del av massvis av recept

♥ Att räkna kalorier eller ha koll på de är ingen hets, det är ett vettigt sätt att se att man äter som man ska

Det jag tycker är viktigast att tänka på är att vara förberedd. Har man bra rutiner på när man ska laga sin mat & förbereda tex matlådor så är det inte jobbigt. Man kan tex ses med en kompis en söndag & laga lådor tillsammans vilket gör det hela mycket roligare. Och var sann mot dig själv vad som funkar bäst för dig. Om du känner för att ha en dag i veckan där du kliver ur ramarna så gör det. Läs på om kroppen & få mer kunskap om kost & vad det faktiskt gör för knoppen också.

Var smart & hitta kärleken till att laga mat, terapi på hög nivå! ♥

 

Det här receptet har jag fått från en av den bästa matinspratören ni kan hitta, enligt mig iaf !

—–> ZEINA <—–

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons