BLOGGMENY
Okategorierat

Hur lyckas man med träningen efter julledigheten – det enda tipset ni behöver.

Nu kommer den där härliga början på året där man ska lova sig själv en rad saker som många gånger för att inte säga ofta resulterar i besvikelse. Men vad an denna stress egentligen? Jag slutade nog lova mig själv saker för länge sedan. Och varför? Jo för att jag gillar inte att misslyckas. Och varje gång jag “misslyckades” med mina löften blev det tuffare att faktiskt plocka upp de igen & försöka på nytt vilket gjorde att jag sket i saker som jag faktiskt idag kan eller gör bara för att jag släppte stressen omkring att jag hade lagt ett löfte.

Så istället för att ställa skyhöga krav på Er själva tycker jag att vi alla kan titta tillbaka på året som var & göra mer av det vi saknar eller tycker om. Det som ger oss ork & energi att ta oss igenom vår vardag. Jag menar, gillar du att yoga do more of it! Utan att sätta skyhöga krav på att man ska bli någon ashtangaguru till påsk, eller mår du bra av rutiner som att göra matlådor, underlättar det din vardag & du får tid för annat men so be it. Inga konstigheter.

Jag förstår att man ser på det nya året som en ny start, ett nytt sätt att “kicka igång” & årsskiftet blir en perfekt övergång men låt oss vara ärliga inte mycket har hänt på 24 timmar mer än att vi bläddrat sida i kalendern. Så mitt enda & absolut enda tips är sluta lova. Vill man något innerligt så kommer man att göra det. Är det livsviktigt så kommer man också att göra det. Vill man så finner man tiden. I min värld finns inget annat än att vill man något så gör man det, punkt. Börja inte det nya året med att stressa in i det & signa upp med det lokala gymmet som om det vore ett kontrakt med självaste jävelen. Sätt dig ner, andas tänk igenom vad du gjort bra under år 2017 & plocka ut det som du faktiskt har fått gjort & som du gärna vill fortsätta utveckla. Vilket liv vill du skapa & lägg istället upp en långsiktig plan & fundera över det viktiga i ditt liv. Vem gör du löftet för? Det finns inget värre än att lova sig själv något som man sedan bryter, steget till att ta det löftet igen blir längre & i bakhuvudet klingar sången om att man misslyckades sist. Hitta istället svaret på varför du inte lyckas & finn en annan väg att nå det livet du vill skapa för dig själv. Och var sann mot dig själv, vill DU detta kommer framgång att ske.

Och glöm inte, ingenting är värt att vinna om man förlorar sig själv i det 

 

Annons

Lämna en kommentar