Okategorierat

Vi tränar också! – CapeCrossfit

Förutom alla äventyr så tränar vi en gång om dagen. Vissa pass håller jag i & vissa pass har vi fått den stora möjligheten att köra på CapeCrossfit som är Kapstadens äldsta box & ägs av ingen mindre än en svensk vid namn Chris. Första passet som vi körde med honom la han på en rätt basic nivå, kanske för att känna lite på Oss & introducera de som inte tränat på en box förut till vad crossfit är. Vilket jag tycker är väldigt trevligt så att alla känner att de klarar av passet & han hinner se allas nivå & tekniker. Jag är alltså inte med & coachar på dessa pass utan vi har snackat innan & jag har förklarat vilka alla är i gruppen & sedan har han fått fria tyglar. Detta är något jag ofta gör på mina resor. Jag vill att deltagarna ska få så mycket som möjligt utav resan & då gäller det även olika typer av coachning. Hittills har det varit väldigt uppskattat även om man i vissa fall önskat att jag ska hålla fler pass så tror jag att balansen mellan mig & de andra coacherna blir perfekt! Nåväl, här ser ni iaf bilder från deras fantastiska box som jag varmt rekommenderar ett besök om ni befinner er i Kapstaden ♥

        


Du kanske också gillar

Inga Kommentarer

Lämna en kommentar