Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

FÖR DIG SOM VILL VETA MER OM TRÄNINGSBRANSCHEN – SAVE THE DATE 1 MAJ

Den 1 Maj bjuder jag & Michael Angress upp till dans tillsammans med The Academy. Vi vill berätta om vår resa hur vi har lyckats i branschen & hur man bygger upp sitt fartyg. Jag på mitt sätt & Michael på sitt. Idag driver vi båda framgångsrika företag med träningsstudios på egna håll. Vi har haft drömmar som vi arbetat hårt för & just det vill vi dela med Oss av till Er. Finns det jobb som tränare idag? Vad krävs för att lyckas?

Det finns säkert massor av frågor som du har funderat på. Och nu har du verkligen en superchans att komma & lyssna & inspireras. Förutom föreläsning & svettiga träningspass från både mig & Micke så har du möjligheten att vinna en PT-utbildning, och gissa vem som väljer vinnare?

Jo MOI, så skicka in din bästa motivering via länken >>HÄR <<

Och vill du läsa mer om eventet & hur du går tillväga för att anmäla dig gör du det via

>THE ACADEMY<<

Och svaret på varför du inte ens behöver fundera vidare på om du ska komma eller inte,

det är kostnadsfritt.

Vi ses den 1 maj!

2 kommentarer

  1. God morgon och tack för en otroligt inspirerande blogg som jag just hittat till 🙂 Hade varit så otroligt roligt att komma och träffa och lyssna på er. Att jobba med träning och hälsa är en dröm jag har men just nu finns inte möjligheten tyvärr men kanske en dag <3

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons