Pischas
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Okategorierat

Nu sitter man på ballen i Palma.

Vilken känsla. Att få jobba med det man älskar & dessutom bege sig till andra länder för att träna skiten ur folk. Just nu är jag inte på någon mindre plats än i Palma Mallorca & den lilla orten Puerto de Pollensa. Jag & Anna från GoActive landade igår & idag har jag hela dagen för mig själv här för att förbereda & kika runt området för kommande veckas träningsläger. Min arbetsplats är i bikini på balkongen med utsikt över poolen & palmerna. Och i skrivande stund verkar det vara någon form av vattengympa på gång. Undrar om mitt WÖRKOUT gäng kommer att vara sugna på att vara med på den när de kommer 😉 Denna resas resenärer är en hel del personer jag aldrig träffat förut så det ska verkligen bli kul att få dela med mig av min träningsfilosofi till de som inte redan är frälsta.

Återstår att se om de kommer hata eller älska mig efter denna vecka, vad tror ni?

3 kommentarer

  1. Såå härligt, jag har som en dröm (läs, mål) att jobba som du gör! Utomlands med en massa träning, det är livet!
    Och att dessutom kunna få hjälp andra människor under deras träningsresa!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Annons